Czy ktoś korzystał ze zniżki z okazji urodzin Animalii?
Wybrałam produkt w magazynie, na który – teoretycznie – przysługuje 10% zniżki. Przed wpisaniem kodu zniżki mam darmową dostawę. Po wpisaniu kodu zniżki nie dość, że zniżka się nie naliczyła, to pojawiła się informacja, że darmowa dostawa od 150 zł i że brakuje mi 150 zł (mimo, że w koszyku miałam produkt za 87, 67 zł). Super okazja! :wysmiewacz22:
Może to żadna promocja lub wyprzedaż, ale z tego co ostatnio usłyszłam i przeczytałam na stronie, to w sklepie Lusitano w Sulejówku w każda ostatnią sobotę miesiaca jest giełda rzeczy używanych. Można przyjechac z czymś co chce się sprzedać lub wpaść żeby kupić coś od innych. Ostatnia sobota stycznia już pojutrze i ja się wybieram! moze coś upoluję 🙂 🏇
sporo pasz ma darmową wysyłke w Animalii, w Optifeed było powyzej 3 workow za darmo i na allegro jak masz opłacony Smart to też troche ich za darmo wysyłają
Tak na prawdę chodzi mi o sieczkę. Mam smarta, ale sieczka często gabarytowo nie mieści się w paczkomacie i szukałam czegoś z darmową przesyłką. Zerknę na animalię. Dzięki 🙂
Tak na prawdę chodzi mi o sieczkę. Mam smarta, ale sieczka często gabarytowo nie mieści się w paczkomacie i szukałam czegoś z darmową przesyłką. Zerknę na animalię. Dzięki 🙂
Ze Smarta możesz też do Żabki. Ja zamawiałam sieczki z Sukcesu właśnie do Żabki.
[quote author=tajnaa link=topic=15196.msg2913738#msg2913738 date=1582885054] Tak na prawdę chodzi mi o sieczkę. Mam smarta, ale sieczka często gabarytowo nie mieści się w paczkomacie i szukałam czegoś z darmową przesyłką. Zerknę na animalię. Dzięki 🙂
Ze Smarta możesz też do Żabki. Ja zamawiałam sieczki z Sukcesu właśnie do Żabki. [/quote]
Skąd zamawiasz? Bo na allegro nie widzę żadnej z dostawa Smart.